باور غلط درباره دستگاه های تصفيه آب خانگی

استفاده از دستگاه های تصفیه آب خانگی برای ارتقای سطح سلامتی خانواده و بالابردن کیفیت آب آشامیدنی در بیشتر کشورهای پیشرفته با استقبال خوبی از طرف مردم مواجه شده است. در سالهای اخیر در ایران نیز مردم با این سیستم ها و مزایای آن آشنا شده اند و آب شیرین کن ها جایگاه خود را در آشپزخانه خانواده ها پیدا کرده اند. اما هنوز هم از برخی از مردم نسبت به ضرورت این سیستم ها تردید دارند. مطالعات نشان می دهد این تردید به دلیل باورهای اشتباهی است که غالبا به دلیل اطلاعات نادرست در ذهن مردم وجود دارد. 

آب لوله کشی شهری نیازی به تصفيه آب ندارد!
اشتباه است. البته هیچ کس منکر زحماتی که در تصفيه خانه های سازمان آب برای پالایش آب کشیده می شود نیست. اما نکته اینجاست که نه تنها درایران ، بلکه در هیچ کشور دیگری ناخالصی های محلول در آب مثل : سختی و سنگینی آب ، املاح حل شده در آب و ... از آب جدا نمی شوند چرا که هزینه جداسازی ناخالصی های محلول در آب بسیار بالاست و نیاز به فن آوری های پیشرفته مثل تکنولوژی اسمزمعکوس دارد. با توجه به اینکه حجم زیادی از آب شهری صرف مصارف غیر آشامیدنی ( مثل شستشوی لباس ، استحمام ، شستشوی ظروف ، آبیاری گلدان ها و باغچه ها و ... ) می شود لذا عاقلانه نیست که تمام آب مصرفی شهری با هزینه های هنگفت تصفیه کامل شود و ناخالصی های حل شده در آن حذف شود. علاوه بر این پوسیدگی و زنگ زدگی لوله های شهری نیز عامل دیگری است که باعث آلوده شدن نسبی آب شهری می گردد. کارشناسان معتقدند با حذف این ناخالصی ها و همچنین حذف ذرات ناشی از پوسیدگی لوله ها از آب آشامیدنی ، می توان آبی باکیفیت بالاتر را برای مصرف آشامیدنی تهیه کرد.
دستگاه های تصفيه آب خانگی همان حلقه گم شده ای هستند که با حذف ناخالصی های محلول و حذف سختی و سنگینی از آب شهری آبی سبک ، سالم و گوارا را در اختیار خانواده ها قرار می دهند که کیفیتی به مراتب بالاتر دارد.